Laina heti tilille

Laina heti tilille - Täytä nämä vaatimukset

Sinun tulee omistaa voimassa oleva pankkitili

Sinun tulee olla 18–75-vuotias

Sinun tulee olla Suomen kansalainen tai asukas

Tarvitset toimivan matkapuhelimen ja sähköpostiosoitteen

Laina heti tilille - Saat pikavipin helposti ja nopeasti

Vertaile lainoja:

Vertaile eri lainatarjouksia ja valitse sopivin vaihtoehto. Klikkaa "Hae Nyt" ja siirry hakemukseen.

Täytä hakemus:

Täytä lainahakemus verkossa. Huolehdi siitä, että kaikki tarvittavat tiedot on annettu oikein. Hyväksy sopimusehdot lopuksi.

Vastaanota rahasi:

Saat rahat tilillesi noin 24 tunnin kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä. Voit käyttää lainaa välittömästi tarpeidesi mukaan.

Laina heti tilille - Miten maksat lainan takaisin?

Pankkisiirto:

Voit suorittaa maksun pankkisiirtona. Seuraa lainanantajan antamia ohjeita maksun tekemiseksi tilille.

Pankkikonttori:

Voit maksaa lainan takaisin suoraan pankkikonttorissa. Vie maksu suoraan pankkiin ja toimi heidän antamiensa ohjeiden mukaisesti.

Henkilökohtainen tili:

Jos lainanantaja tarjoaa tätä vaihtoehtoa, voit maksaa lainan takaisin suoraan heidän verkkosivustollaan henkilökohtaisessa tilissä. Kirjaudu tilillesi ja noudata maksuohjeita

Tietoa luotonantajista

Omalaina.fi - Omalaina.fi - LVS Brokers Oy

Osoite: Kalevankatu 20, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: 094 255 0540

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Max. todellinen vuosikorko: 20%

Laina-aika: 12 kuukautta - 20 vuotta

Ikäraja: 18 - 75 vuotta

Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika 60 kuukautta, kuukausierä on 193.71 €, takaisinmaksettava summa 11623 € ja todellinen vuosikorko 6.26%.

Sambla.fi - Sambla.fi - Sambla AB

Osoite: Strandvägen 5B, 114 51 Stockholm

Puhelinnumero: 094 245 6000

Sähköposti: asiakaspalvelu@sambla.fi

Max. todellinen vuosikorko: 50%

Laina-aika: 12 kuukautta - 20 vuotta

Ikäraja: 18 - 75 vuotta

Kun lainasumma on 18000 €, takaisinmaksuaika 24 kuukautta, kuukausierä on 814.00 €, takaisinmaksettava summa 19536 € ja todellinen vuosikorko 8.3%.

Laina heti tilille edullisilla ehdoilla

Nykyään monet ihmiset etsivät tapoja saada rahaa nopeasti. Internet tarjoaa monia vaihtoehtoja lainan saamiseksi, ilman että tarvitsee poistua kotoa. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on nettilaina, jota voi saada täyttämällä hakemuksen verkossa.

Laina heti tilille:n ehdot

Kun kyseessä on rahan lainaaminen, on tärkeää ymmärtää lainan ehdot ja siihen liittyvät ehdot.

Yksi tärkeimmistä indikaattoreista on vuosikorko. Tämä on prosenttiosuus lainasummasta, joka veloitetaan rahan lainaamisesta. Korkoprosentti voi vaihdella laajasti jokaiselle lainanantajalle jopa 50% vuodessa, joten on tärkeää vertailla tarjouksia eri mikrolainanantajien välillä varmistaaksesi, että valitset parhaan vaihtoehdon.

Toinen tärkeä lainaehto on takaisinmaksuaika. Tämä on ajanjakso, jonka aikana lainanottajan on palautettava lainan määrä. Tällä hetkellä voit valita takaisinmaksuajan 9 kuukaudesta 20 vuoteen.

Tietämällä lainaehtoja, voit tehdä päätöksen lainan ottamisesta, sekä olla valmiimpi täyttämään velvoitteet lainan takaisinmaksusta.

Miksi valita lainojen vertailu lainahetitilille24.fi:llä

On kätevää ja helppoa valita oikea tarjous käyttämällä lainojen vertailualustaa, koska sivusto mahdollistaa erilaisten vaihtoehtojen vertailun ja sopivimman valinnan tekemisen.

Lainojen vertailualusta lainahetitilille24.fi tarjoaa tietoa nettilainojen ehdoista, kuten korkoprosentista, takaisinmaksuajasta, suurimmasta lainasummasta jne. Tämä helpottaa eri vaihtoehtojen vertailua ja sopivan valitsemista omiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Lisäksi lainahetitilille24.fi:n käyttäminen auttaa sinua löytämään luotettavan lainanantajan, sillä sivustolla valitaan vain lisenssin ja luvan omaavat lainanantajat, jotka voivat tarjota lainapalveluja Suomessa. Yleisesti ottaen lainojen vertailualustan käyttäminen voi säästää paljon aikaa ja rahaa.

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu alkaa joko heti kun laina on otettu, tai erikseen sovitun ajan kuluttua. Usein sopimus määrittelee miten takaisinmaksu tapahtuu, ja minkälaisissa erissä. Takaisinmaksun alettua lainaa lyhennetään kuukausittain. Kuukausittainen maksu muodostuu itse lainan lyhennysosasta, sekä koroista ja kuluista.

Todellinen vuosikorko (eng. annual percentage rate APR)

Todellisella vuosikorkolla tarkoitetaan korkoa, joka huomioi kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Tyypillisiä todelliseen vuosikorkoon sisällytettäviä kuluja ovat: mahdollinen avausmaksu, korko eli nimelliskorko, mahdollinen tilinhoitomaksu, mahdollinen laskutuslisä. Todelliseen vuosikorkoon on toisin sanoen laskettava mukaan kaikki lainaa koskevat kulut. Lopulliseen prosenttilukuun vaikuttavat myös lainan maksuaika sekä lyhennystapa.

Lainahetitilille24.fi ("me") ei ole lainanantaja tai pankki emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Lainahetitilille24.fi on ilmainen vertailualusta, jonka avulla voit valita eri lainavaihtoehtojen välillä.

Sähköposti: info@lainahetitilille24.fi

Maksimi todellinen vuosikorko (APR): 50%. Laina-aika: 9 kuukautta - 20 vuotta. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kuukautta, kuukausierä on 191.25 €, takaisinmaksettava summa 2295 € ja todellinen vuosikorko 29.6%.